Heerlijk brunchen in Amsterdam

Bent u op zoek naar een plek om lekker te gaan brunchen in Amsterdam? Op een vrije dag is er niks fijners dan eerst een beetje uitslapen om vervolgens aan te schuiven bij een heerlijke brunch. Of u nu een echte Amsterdammer bent of een weekendje in onze hoofdstad op de planning hebt staan. Wij vonden voor u de lekkerste brunch in Amsterdam!

Pannenkoeken of yoghurt?

Wat is uw favoriete brunchgerecht? Bent u gek op pannenkoeken, of houdt u toch meer van yoghurt? De brunch spot die wij hebben gevonden heeft het allemaal! Deze hotspot serveert de lekkerste pannenkoeken, gezonde yoghurt bowls, verkwikkende sapjes en veel meer! Schuif dus alleen, met vrienden, familie of uw date aan voor een heerlijke brunch op één van de goed bereikbare locaties in Amsterdam! Wij wensen u vast succes met het kiezen uit de vele toppings die u aan uw pannenkoeken kunt toevoegen.

Genoeg vegan brunch opties

Ook voor een veganistische brunch kunt u terecht in deze fijne bar. Zij serveren namelijk de lekkerste veganistische pannenkoeken. Gaat u voor een pancake met plantaardige yoghurt en granola, of houdt u meer van fruit? Er zijn zelfs hartige opties! Er staat namelijk ook een pannenkoek met hummus en gegrilde groenten op de kaart. Voor de echte zoetekauwen staat er maple syrup op tafel, uiteraard ook helemaal vegan!

Slowjuice en biologische thee

Wanneer u bij uw brunch gerecht wat wilt drinken zijn er voldoende opties. Kies bijvoorbeeld voor één van de gezonde slowjuices boordevol vitamines! Of neem een kopje biologische thee om je dag goed mee te beginnen. Hier kan het allemaal! Na deze fijne brunch bent u helemaal opgeladen en gaat u uw dag vrolijk en energiek tegemoet!