Zo richt jij je woning uniek in

Ben jij op zoek naar een leuke, alternatieve manier om je woning in te richten? Wij geven je handige tips voor het creëren van een inrichting die echt persoonlijk bij jou past. We inspireren je onder andere met leuke accessoires, maar ook met grote aanpassingen zoals de vloeren of wanden decoratie van je woning. Je leest er in dit blog meer over.

Persoonlijke accessoires

De ideale manier om van je woning echt jouw woning te maken, is door het te personaliseren met leuke accessoires. Welke accessoires je in een huis vindt, zegt namelijk heel veel over de persoonlijkheid van de bewoner. Pak er voor je accessoires niet gewoon maar een woonmagazine bij, maar ga naar de winkel toe en laat je inspireren door alles wat je mooi vindt. Het hoeft niet allemaal altijd perfect bij elkaar te passen. Vind je het leuk om te reizen? Neem dan van elke plek waar je bent geweest een souvenir mee. Dat zijn ongetwijfeld accessoires die je niet in elke inrichting terugvindt. Bovendien zijn ze ook nog een leuke manier om een gesprek te starten. Als je bezoek over de vloer hebt, vragen ze ongetwijfeld waar je dat unieke beeldje vandaan hebt. Dan kun jij vertellen over de reis die je gemaakt hebt!

Grote aanpassingen doen

Wil je juist een grote aanpassing doen aan je interieurinrichting om je woning een unieke uitstraling te geven? Wij hebben de beste tip voor jou: mozaïek tegen de muur en/of op de vloer! Dan hebben we het niet per se over de kleurrijke steentjes die je in Park Guëll in Barcelona tegen zult komen (hoewel zo’n kunstwerk ook wel heel erg leuk is), maar over mozaïekvloeren en wanden van natuursteen. Van verschillende soorten natuursteen worden mozaïek matten gemaakt die je tegen de muur kunt plaatsen, of op de vloer kunt leggen. De steentjes hebben allemaal een andere vorm en kleur, en geen enkele mozaïek vloer of wand is hetzelfde. Onze tip is om er een (deel van) een wand mee te bekleden als eyecatcher in je woning. Dat ziet er niet alleen zeer stijlvol en modern uit, maar deze wandbekleding is ook uniek voor je interieur!