De voordelen van je eigen hottub

Met een luxe hottub in je eigen tuin kun je het hele jaar door genieten van je eigen wellness in je tuin. Wie wil er nu niet lekker in de eigen tuin ontspannen? De hottub is veel natuurlijker dan een jacuzzi, en verbruikt geen stroom. Beslissen welke hottub bij je past is niet zo moeilijk, want je vindt online genoeg hulp bij het kiezen van een hottub. Waarom jij nu juist een hottub voor in je tuin zou moeten kopen? We vertellen er in dit blog meer over.

Heerlijk ontspannen

Het eerste punt hebben we eigenlijk al een beetje besproken, maar het moet toch wel nog een keer extra genoemd worden: met een hottub kun je heerlijk ontspannen, en even helemaal tot rust komen als je klaar bent met je werk, of als je even rust wilt van de kinderen. Vooral nu veel mensen thuis moeten werken, is het wel fijn om werk en privé even te scheiden door lekker te ontspannen in je hottub.

Goed voor je gezondheid

Een tweede voordeel van je eigen hottub, is dat het goed is voor je gezondheid. De gezondheidsvoordelen die je ervaart door regelmatig even in de hottub te gaan, zijn onder andere:

  • Je kunt je nachtrust ermee verbeteren
  • Het kan angst en stress verminderen
  • Het versnelt het herstel van de spieren, en vermindert pijn in bijvoorbeeld de knie, rug, of in de gewrichten
  • De hottub kan de bloedsuikerspiegel verlagen bij diabetes type 2 patiënten
  • Het zorgt voor een gezondere huid

Je hoeft niet naar het wellnesscenter

Het laatste voordeel: je hoeft niet meer helemaal naar het wellnesscenter om even in een hottub te gaan. Normaal gesproken is het een waar dagje uit als je even in de hottub wilt. Je moet er veel tijd voor vrijmaken. Bovendien wordt je er nu door alle coronamaatregelen ook nog in beperkt. Wanneer je je eigen hottub in je tuin hebt, hoef je met niets en niemand meer rekening te houden. Je kunt in je hottub gaan wanneer jij dat wilt!

Wil je meer informatie over een eigen hottub in je tuin, of wil je tips welk model geschikt is voor jouw situatie? Neem dan contact op, wij helpen je graag verder!