Een tattoo laseren in Amsterdam

Een tatoeage laten verwijderen waar u spijt van heeft? Misschien heeft u wel de naam van een ex-geliefde op uw lichaam, of permanente make-up die toch niet zo mooi staat. Waar er vroeger geen andere optie was dan ermee leren leven, bestaat er tegenwoordig een oplossing. Door middel van een laserbehandeling bent u snel af van een ongelukkige tatoeage! In dit blog vertellen wij wat u moet weten over een tattoo laseren in Amsterdam

Hoe werkt het?

Vaak heeft u vooraf een intake om te bespreken hoeveel laserbehandelingen u nodig heeft. Tijdens een laserbehandeling worden er lichtbundels op de tatoeage gericht. Dit kan als warme schokjes ervaren worden. Doordat het licht wordt geabsorbeerd door de inkt, valt de inkt als het ware uiteen in kleine deeltjes. Dit wordt vervolgens afgevoerd door het lichaam. Er bestaan meerdere technieken, zoals de nanoseconde laser en de picoseconde laser.

Kan een tatoeage helemaal verwijderd worden?

Hoeveel behandelingen er nodig zijn hangt af van uw tatoeage. Hoe groot is deze en welke kleuren zijn er gebruikt? En wat voor soort inkt is er gebruikt? Of een tatoeage helemaal verwijderd kan worden is ook afhankelijk van deze factoren. Is de tatoeage gezet met synthetische stoffen? Dan is het mogelijk dat er na het laseren nog een lichte waas zichtbaar blijft.

De kosten

De kosten voor het verwijderen van een tatoeage zijn afhankelijk van hoeveel behandelingen u nodig heeft, de techniek en naar welke kliniek u gaat. Het gaat natuurlijk ook om uw lichaam en uw gezondheid, dus probeer niet te besparen op een laserbehandeling. Een laserbehandeling bij een goede kliniek is al mogelijk vanaf €60 voor een kleine tatoeage, tot meer dan €200 voor een grote tatoeage. Bent u op zoek naar een goede kliniek om uw tatoeage te laten verwijderen? Neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag aan een goed adres!