Onderhoud en renoveren van terrazzo voor leven lang plezier

Een terrazzo vloer is natuurlijk een toonbeeld van modern en klassiek in één. Het is een echte blikvanger in elk pand. Of dat nu uw woning is, of een bedrijfspand dat u bezoekt; het is moeilijk om niet bewonderend naar een terrazzo vloer te kijken. Heeft u zelf een terrazzo vloer? Daar bent u waarschijnlijk erg trots op! Dan doet u er verstandig aan om deze schitterende vloer met enig respect te behandelen. Dat doet u uiteraard met speciaal terrazzo onderhoud door een echte vloerspecialist. Dan weet u zeker dat u dat trotse gevoel uw leven lang kunt behouden.

Onderhoud van uw terrazzo vloer

Een doekje, een dweiltje, een stofzuiger: ze helpen allemaal om uw terrazzo vloer schoon en mooi te houden. Maar dat is wel voor de korte termijn. Door het gebruik van de vloer en ook door de tand des tijds komt er natuurlijk wel een keer sleet op uw vloer. Dat is minder fraai om te zien, maar het moet toch ook een geruststelling zijn te weten dat u daar altijd iets aan kunt laten doen. ‘Groot onderhoud’ van uw terrazzo vloer kunt u laten uitvoeren door een echte vloerspecialist, die heeft het materiaal en de kennis in huis om dat groot onderhoud naar behoren uit te voeren.

Vloer renoveren

Is uw terrazzo vloer in de loop der jaren echt beschadigd geraakt? Dan is er geen man overboord! De natuursteen vloerspecialist kan uw terrazzo vloer ook prima voor u repareren en renoveren. Het laten schuren, afslijpen, polijsten, kristalliseren of impregneren van uw terrazzo vloer doet wonderen. Neem dat maar van ons aan. Bij More Motion hebben wij er goede ervaringen mee!

Wat zijn uw ervaringen met vloerrenovatie? Wij horen het graag van u. Stuur uw bericht naar het contactformulier van onze website.