Neutraal en toch gewaagd

Je badkamer interieur is een belangrijk element in je woning. Het is één van de eerste plekken waar je je elke dag bevindt. Maar het is ook een ruimte waar je bezoek bijvoorbeeld geregeld is. Ga daarom voor een tijdloos interieur die klasse uitstraalt. Dat bereik je al snel door trendy metalen als klassiek en landelijk deurbeslag te combineren met zacht textiel als handdoeken en douchegordijnen. Het effect zal je verbazen! Lees hier meer over het creëren van een tijdloos badkamer interieur.

Kies voor neutrale betegeling

Het vervangen van tegels is geen probleem, maar het verwijderen van de toiletten en douchekoppen eromheen kan lastig zijn. Om nog maar te zwijgen van het stof dat moet worden verwijderd. Hoewel tegels met een patroon er geweldig uitzien in de badkamer, zullen ook deze stijlen na verloop van tijd verouderen en dateren. Neutrale tegels in zachte kleuren zijn over het algemeen een veiligere keuze op de langere termijn.

Gebruik trendy textiel

Niets is zo eenvoudig te vervangen als handdoeken en douchegordijnen. Pas trendy patronen en kleuren toe met textiel in plaats van vaste elementen zoals tegels. Als je echt een muur met patronen wilt, overweeg dan om een sjabloon met verf aan te brengen.
Verf is gemakkelijk aan te passen. Kies daarom eens een gewaagde kleur voor je muren. Als je het beu bent, kun je het gewoon opnieuw schilderen!

Ga voor natuursteen

Als het binnen je budget past, voegt natuursteen een kwaliteitsniveau toe aan je interieur waar je jarenlang plezier van zult hebben. Weinig budget? Overweeg natuursteen voor een kleinere ruimte, zoals de vloeren of gewoon accenten in de douche. Je zult versteld staan van het effect dat natuursteen heeft op de uitstraling van je badkamer!

Een keuze kunnen maken? Laat ons weten hoe jij je badkamer inricht via het contactformulier!