Super kwaliteiten van gellak

Laat nu samen met jouw vriendinnen de mooiste kleuren gellak zetten bij jouw nagelsalon in Almelo. Gellak wordt steeds populairder vanwege zijn handige kwaliteiten. In dit blog vertellen wij jou meer over de super kwaliteiten van gellak en waar gellak uit gemaakt is. Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben, dan mag je ons altijd een berichtje sturen.

De professionele nagelstyliste

Laat jouw nagels doen door een professionele nagelstyliste. hij of zij weet wat er nodig is om jouw nagels mooi en gezond te houden. Er zijn namelijk verschillende manieren om gellak toe te passen. De beste manier bestaat uit het verwijderen van dode huidcellen, stof te verwijderen en de nagelriem naar achteren te schuiven. Wanneer een nagelstyliste de gehele nagel flink schuurt gaat er iets niet goed. Vraag daarom altijd naar de procedure voordat de gellak aangebracht wordt. Een professional weet hoe hij of zij het goed aan moet pakken. Zo kun jij lekker lang genieten van jouw mooie nagels!

Gellak in verschillende kleuren verkrijgbaar

Gellak is bekend om zijn super sterke en mooie kwaliteiten. Naast dat gellak in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is, en daarmee bedoel ik ook echt héél veel, blijft jouw gellak zeker 2 weken zitten. Deze lange duur is te danken aan de manier waarop gellak werkt. Wij leggen dit graag aan je uit.

Waar gellak uit bestaat

Gellak bestaat uit andere componenten dan nagellak. Om in het kort uit te leggen wat de inhoud is: gellak is een combinatie van half-vaste monomeren en oligomeren die tijdens het uitharden onder UV-licht veranderen in polymeren. Dit komt erop neer dat jouw gellak door middel van een UV-lamp zeer hard wordt gemaakt. Hierdoor breekt de gellak niet zo gemakkelijk af. Dit gebeurt bij nagellak dus wel!

Jouw nagelsalon in Almelo

Gellak is ongelooflijk veelzijdig. Probeer dit product uit en ga ermee experimenteren. Er zijn zeer veel kleur- en ontwerpideeën op het internet te vinden. Laat jouw gellak nu in een goede nagelsalon in Almelo zetten! Ben je tevreden met de uitkomst? Laat het ons weten via dit contactformulier.