De lekker geurende boom in uw tuin

Geniet u tijdens de zomer van uw mooie groene tuin? Maak uw ervaring nu nog beter door een lekker geurende boom aan te schaffen. Zo creëert u de beste combinatie in uw tuin. De geurende bomen optimaliseren uw geluk en genot. Pak daar ook nog een lekker drankje of hapje bij en u maakt deze beleving helemaal compleet. In dit blog vertellen wij u meer over lekker geurende bomen.

De fruitboom en bloei

Er bestaan diverse geurende bomen, waaronder bijvoorbeeld de fruitboom. Met de fruitboom heeft u het bijkomende voordeel dat u ook in het najaar divers fruit kunt plukken. Zo heeft u tussen eind september en half oktober bijvoorbeeld heerlijke appels. Rond april krijgt de fruitboom zijn bloesem. Het bloesem komt het eerst bij de pruimenboom, gevolgd door de kersenboom, perenboom en appelboom. Bloesem haalt vaak fijne jeugdherinneringen op. Dit is een prachtige boom voor in uw tuin!

De in het voorjaar bloeiende bomen

Wist u dat sommige geur bomen ook gevoelig zijn voor temperatuur? Bomen die vroeg in het voorjaar bloeien zijn hier gevoelig voor. Bij een te lage temperatuur laten deze bomen geen geur los. Wanneer de temperatuur stijgt krijgt u een heerlijke mix aan geuren van diverse bomen. Terwijl bijna alle planten en bomen nog kaal zijn, staan de voorjaarsbomen al in bloei. U kunt de lentekriebels al voelen.

Uw eigen geur boom in de tuin

Wilt u uw tuin ook mooi aankleden met diverse bomen en is een lekker geurende boom iets voor u? U vindt online voldoende bomen webshops waar u deze prachtige bomen kunt vinden. Heeft u zelf diverse geurende bomen en wilt u uw ervaringen graag met ons delen? Stuur dan uw verhaal naar dit contactformulier.