Beter voor het milieu en uw portemonnee

Het rijden met een elektrische auto wordt steeds populairder, maar waar komt dit door? Twee van de grootste voordelen zijn dat de elektrische auto minder slecht is voor het milieu en dat het rijden in een elektrische auto daarnaast ook beter is voor uw portemonnee. Maar wat zijn die andere voordelen dan? In dit blog leest u meer over de voordelen en wat de BMW laadpaal daarmee te maken heeft.

Een bewust leven leiden

In deze tijden streven steeds meer mensen naar een bewuster leven. Een gezond milieu is prioriteit geworden. We voelen ons dan ook beter wanneer we niet bewust een onderdeel van de vervuiling zijn. Door elektrisch te rijden hoeft u geen gebruik te maken van fossiele brandstoffen, maar gebruikt u daarvoor in de plaats bijvoorbeeld een BMW laadpaal. Het opwekken van elektriciteit is veel minder vervuilend dan het winnen van fossiele brandstoffen.

Een goed imago

Doordat u geen schadelijke stoffen zoals stikstof, fijnstof en CO2-uitstoot, weet u dat u bewust bezig bent. Naast dat u geen vervuilende stoffen uitstoot, is een elektromotor ook zeer stil. Dit betekent dat u geen geluidsoverlast veroorzaakt, wat zeer fijn is wanneer u in een drukke straat woont. Maar ook wanneer u een eigen bedrijf heeft kan het hebben van een elektrische auto een goed imago voor uw bedrijf zijn.

Elektrisch rijden is goed voor de portemonnee

Ook zult u met een elektrische auto financiële voordelen ervaren. Elektriciteit is namelijk veel goedkoper dan wanneer u op benzine of diesel rijdt. Een volle accu kost u slechts een paar euro. Daarnaast heeft u maar weinig onderhoudskosten. De elektromotor bestaat namelijk uit onderdelen die moeilijk slijten. Door uw eigen BMW laadpaal thuis te installeren heeft u ook andere voordelen. Lees daar snel meer over.

De BMW laadpaal thuis

Een BMW laadpaal thuis aan uw muur betekent dat u makkelijk uw auto thuis op kunt laden. Naast dat dit zeer goedkoop is, hoeft u ook niet elke week langs een benzinestation te rijden. Door uw auto overnacht op te laden, kunt u ‘s ochtends in alle rust met een volle accu richting uw werk rijden. Dat is nog eens lekker opstarten.

Meer weten over de BMW laadpaal?

Natuurlijk bestaan er nog veel meer voordelen bij het hebben van een elektrische auto of BMW laadpaal. Wilt u hier graag meer informatie over? Dan kunt u ons altijd vrijblijvend vragen stellen via dit contactformulier. Wij zullen u dan zo snel mogelijk te woord staan.