Koud weer betekent lekker warm binnen zitten

Het koudere weer is aangebroken, dit betekent dat het binnenkort alweer tijd is voor lekker warm chocomel, een warm dekentje en natuurlijk romantische films op de bank. U kunt er ook voor kiezen om in deze koudere periode van het jaar, tijdens uw vrije tijd, lekker creatief aan de slag te gaan. Wat dacht u ervan om uw eigen kerstkaarten te gaan maken? Zodra de feestperiodes aanbreken bent u alvast goed voorbereid!

Voorbereidingen voor december

December is de maand van de cadeautjes en kaarten. Gelukkig heeft u nog even de tijd om hier goed op voor te bereiden. Zou het niet onwijs leuk zijn om uw eigen kerstkaarten te maken? Zo laat u zien dat u aan iedereen evenveel heeft gedacht. Een eigen gemaakte kerstkaart zal overkomen als een mooi gebaar. Maar hoe maakt u zo’n zelfgemaakte kerstkaart?

Leuke hobby: diamond painting

Wij laten u graag kennis maken met een populaire hobby: namelijk diamond painting. Met diamond painting heeft u urenlang plezier. Bij deze activiteit plaatst u voorzichtig een voor een steentjes op een afbeelding. Dankzij de goede lijm blijven de steentjes mooi zitten. U kunt met diamond painting de leukste kerstkaarten maken. Ontwerp ze zelf of bestel ze via een webshop online.

Groot of klein

Diamond painting is er in verschillende vormen en gradaties. Van kleine tot flink grote afbeeldingen waar u uren zoet mee zult zijn. Door voor de kleinere afbeeldingen te kiezen kunt u er een hele hoop in een korte tijd maken. Laat ze zien aan uw vrienden en familie. Of gebruik ze als cadeau voor iemands verjaardag of jubileum. Diamond painting ziet er schitterend uit dankzij de vele lichtweerkaatsende stenen en kleurtjes.

Meer weten over diamond painting en kerstkaarten?

Is diamond painting ook echt iets voor u en heeft u al verschillende ideeën voor de kerstkaarten? Wacht dan niet langer en ga nu snel op zoek naar de leukste afbeeldingen. U kunt ze makkelijk online op diverse webshops vinden. Heeft u vragen over kerstkaarten of diamond painting? Dan mag u vrijblijvend contact met ons opnemen via dit contactformulier. Wij helpen u graag verder!