De kracht van edelstenen

Houdt u van bovennatuurlijke en heeft u soms ook een fijn gevoel bij een bepaald type steen? Dit kan komen doordat iedere edelsteen zo zijn eigen krachten uitstraalt. In dit blog behandelen enkele van deze krachtige edelstenen en hun betekenis.

De amazoniet en betekenis

De amazoniet is een mooie steen die uit Brazilië komt. Je vindt de amazoniet in de kleuren geelgroen naar groen tot blauwgroen. De amazoniet is te verwarren met de stenen nefriet en jadeiet. Vroeger dacht men dat de amazoniet uit de Amazone rivier in Brazilië kwam, dit blijkt niet zo te zijn. Wel is de naam blijven hangen. Amazoniet is ook te vinden in Madagaskar.

Werking van de amazoniet

De amazoniet heeft een grote geneeskrachtige werking. Dankzij deze sterke energie worden de betere emoties en persoonlijkheidskenmerken naar boven gehaald van de persoon die deze steen bezit. Ook brengt amazoniet de mannelijke en vrouwelijke energieën in evenwicht en bevordert deze het uithoudingsvermogen. De steen stimuleert het artistieke vermogen en heeft een kalmerende werking.

Bronziet en betekenis

Een ander mooie steen is de bronziet. De edelsteen bronziet heeft een mooie bronzen glans en bestaat uit magnesiumsilicaat die tot de pyroxeen groep behoort. Je kunt de bronziet steen vinden in stollingsgesteenten maar ook in meteorieten. Op aarde vind je de bronziet steen in Brazilië.

Werking van bronziet

Bronziet is een beschermende en aardende steen. Ben je vaak angstig of heb je gauw last van een onzeker gevoel? Dat is de bronziet edelsteen echt iets voor jou. Deze steen helpt jou om controle te krijgen in bepaalde situaties en het bevordert jouw zelfvertrouwen en helpt je om assertiever te worden. Deze steen bezorgt een gevoel van innerlijke rust en harmonie. Met bronziet vlak bij jou heb je een krachtige beschermer aan je zijde.

Meer weten over edelstenen?

Iedere edelsteen heeft zo zijn eigen krachtige werking en er zijn veel edelstenen om uit te kiezen. Wil je graag meer weten over amazoniet of bronziet? Of wil je graag meer informatie over een edelsteen dat echt bij jou past? Neem dan contact met ons op door dit contactformulier in te vullen. Wij helpen jou graag verder met de zoektocht naar de best passende edelsteen in jouw situatie.