Welke pvc-vloer past bij u?

Een pvc-vloer past in vrijwel elke soort woning en vult elk soort interieur prachtig aan. Stijl en smaak gaan hand in hand bij pvc-vloeren. Dat maakt ze ook zo populair. De vloer gaat zeer lang mee en ziet er schitterend uit. Prima geschikt dus voor een nieuwbouwwoning die u de uitstraling kunt geven die u zelf wilt. De keuze voert van hout tot beton, van strak en robuust tot stemmig klassiek. Laat u hieronder inspireren door de mogelijkheden van de pvc-vloer voor nieuwbouw.

Pvc-vloer in klassiek visgraat motief

De visgraat vloer kent u vast wel van het oude en vertrouwde parket. ‘Bij oma lag die vloer vroeger ook’. Het is een schitterende, maar tegenwoordig wel kostbare, vloer. Zeker in hout! Gelukkig wordt de visgraat vloer in pvc uitgevoerd een stuk voordeliger. En dan de vloer zelf: het kleine formaat van de planken geeft een speels patroon dat uw nieuwbouwwoning een prettige en huiselijke sfeer geeft. Wist u dat er binnen het visgraatmotief vele varianten zijn? Zo geeft elke dessin de vloer een eigen karakteristiek houtprofiel waarmee u uw woning een eigen karakter geeft.

Houtlook vloer

Er zijn overigens meer soorten pvc-vloeren met een houtlook in zeer realistische prints. Ook hierin is variëren met modern en/of klassiek geen enkel probleem. Elke houtlook pvc-vloer ziet er als natuurlijk en echt hout uit, maar heeft alle gemakken en voordelen van het praktische pvc.

Strakke betonlook pvc-vloer

Heeft u een robuust karakter? Dan mag uw vloer er ook wel zo uitzien, toch? Met een betonlook pvc-vloer geeft u uw woning een zeer strak uiterlijk. Deze industriële stijl is stoer en combineert goed met hout stalen en betonnen elementen. Mogen wij u dan attenderen op het bestaan van de pvc-tegel in betonlook? Ze hebben veel stijl en klasse en u kunt er eindeloos mee variëren.

Pvc op de trap

Pvc is zo veelzijdig en duurzaam dat het pvc-materiaal ook zeer geschikt is voor trapbekleding. Geen wonder dus dat steeds meer mensen kiezen voor een trap met pvc-trapbekleding als ze een pvc-vloer in nieuwbouw laten leggen. Gaat u dat ook doen?

Meer weten over dit onderwerp? Neem gerust contact met ons op en we beantwoorden al uw vragen.