Verschillende gietvloeren voor uw bedrijf

Is de vloer van uw bedrijf toe aan vervanging en heeft u uw oog laten vallen op een gietvloer? Dat is mooi! In dit blog vertellen wij u welke soorten gietvloeren er zijn. Na het lezen van dit blog weet u welke type gietvloer het beste bij uw bedrijf past. Deze soorten gietvloeren zijn er allemaal.

Uw vloer egaliseren

Gietvloeren worden vaak ingezet om uw vloer helemaal af te werken. U kunt de gietvloer inzetten als ondergrond voor tapijt, pvc, marmoleum, vinyl of rubber. Voor deze vloeren is een vlakke ondergrond vereist. Wist u dat u uw vloer al kan laten egaliseren met een 2 mm dikke gietvloer?

De epoxy industriële gietvloer

Bent u eigenaar van een bedrijf waar er gewerkt wordt met zware spullen? De epoxy gietvloer is zeer geschikt voor zwaardere belastingen. Denk hierbij aan palletwagens, heftrucks of stapelaars. Deze epoxy industriële gietvloer is gemaakt van een harde kunststof vloer van 3 mm dik. Dit betekent dat de vloer geheel vloeistof dicht is.

De ESD-gietvloer

Een andere type gietvloer is de ESD-gietvloer, dit staat voor Electro Static Discharge. Deze vloer zorgt voor ontlading van statische elektriciteit. Voor sommige bedrijf is het noodzakelijk dat mogelijke elektrische ladingen niet overgebracht kunnen worden naar apparaten en/of personen. Dit is bijvoorbeeld belangrijk voor chipfabrikanten, operatiekamers, serverruimtes en computers. Voor deze bedrijven is de ESD gietvloer niet weg te denken.

De Polyurethaan industriële gietvloer

Wilt u graag een design gietvloer? Dat kan met een polyurethaan industriële gietvloer. Deze vloer is in verschillende kleuren te verkrijgen. En is daarnaast ook zeer efficiënt als bedrijfsvloer.

De PMMA industriële gietvloer

Deze PMMA industriële gietvloer is gemaakt van een bijzonder soort kunststof. Dit type kunststof hard zeer snel uit. Zo is het mogelijk om meerdere lagen op 1 dag te leggen. Heeft u dus een bedrijf dat constant moet blijven runnen? Dan is dit een handige type vloer voor u. Ook kunt u een anti-slip laag en kleur uitkiezen.

De troffelvloer en andere gietvloeren

Zo bestaan er nog diverse andere soorten gietvloeren. Wij zetten ze graag voor u op een rij:

  • Troffelvloer
  • PMMA-troffelvloer
  • Polyurethaan Cement industriële gietvloer
  • Polyurethaan Cement Troffelvloer

Meer weten over welke gietvloeren er zijn?

Wilt u graag meer weten over de prachtige en praktische gietvloeren? U kunt dan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U doet dit door uw vragen in dit
contactformulier te zetten. Ook kunt u aan deze experts van www.smitbedrijfsvloeren altijd om hulp vragen als het gaat om gietvloeren en meer!