Zonwering trends in de lente

De zon komt steeds meer achter de wolken vandaan en ook de temperatuur begint weer te stijgen, het is lente! Dit betekent dat ook u moet gaan kijken naar de zonwering trends van 2022. Heeft u nog geen zonwering? Wacht dan niet langer en lees in dit blog welke type zonwering echt hip zijn. Wij hebben de trends voor u op een rij gezet.

Natuurlijke kleuren als trend van 2022

Niet heel lang geleden waren kleurrijke zonwering erg populair. U zag ze zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van woningen. In 2022 is er duidelijk een trend te zien naar een sober kleurenpalet. U kunt zeggen dat focus nu ligt op de donkere en natuurlijke tinten. De kleuren die u het meest ziet zijn donkergrijs en zwart. Lichtere kleuren die in zijn, zijn taupe en verschillende bruintinten. Deze mooie kleurkeuze zorgt voor een moderne stijl in uw woning.

Trend: kwaliteit en duurzaamheid

Naast de mooie natuurlijke kleuren speelt kwaliteit ook een belangrijke rol als het om zonwering gaat. Het is tegenwoordig niet vreemd om meer te investeren in duurzaamheid en een kwalitatief goed product dat jaren meegaat. De producten die gemaakt zijn van uitstekende kwaliteit zijn screens, rolluiken en zonneschermen. Voor optimaal resultaat kiest u voor zonwering dat optimaal aansluit op uw ramen.

Screens als nieuwe hit

Rolluiken blijven altijd even populair, maar naast rolluiken zijn zogenaamde screens ook steeds hipper. Een screen is een zonwerende doek dat niet volledig verduisterd, maar wel beschermd tegen fel zonlicht. Het voordeel van screens is dat u geen last heeft van een opgesloten gevoel. Deze type zonwering is een relatief eenvoudig systeem en makkelijk in gebruik.

Zonwering op zonne-energie

Een andere trend is zonwering op zonne-energie. Hierbij is uw zonwering voorzien van een zonnepaneel waardoor het elektrisch te bedienen is door middel van zonne-energie. Dit is niet alleen hip maar ook nog eens erg duurzaam! Deze vorm van zonwering mag in 2022 echt niet meer missen in uw huis of bedrijfspand.

Meer weten over de zonwering trends van 2022?

Wilt u graag meer informatie over de hipste trends van zonwering in 2022? Wacht dan niet langer en kijk op deze website voor inspiratie. Heeft u specifieke vragen over kleur of bepaalde zonwering producten? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, stel uw vragen in dit contactformulier en wij helpen u snel verder.