Veel auto’s in Nederland

Er zijn op dit moment zeer veel Nederlanders die een auto in het bezit hebben. Op 1 januari 2022 was het aantal maarliefst 8,9 miljoen personenauto’s. Dit was 1,7 procent meer dan vorig jaar. Om het balans tussen uitstoot en een schoon milieu een beetje te compenseren, raden wij u aan om van uw parkeerplaats een slimme energiebron te maken. In dit blog leest u hoe u dit kunt doen.

CO2- uitstoot verlagen

Het is belangrijk dat wij als mens goed letten op de uitstoot die wij genereren. Het doel is dan ook dat we in 2030 de CO2- uitstoot met 49% verminderen vergeleken met 1990. Dit lijkt een hele opgave, maar het is te overzien wanneer we hier slimme trucjes voor gebruiken. Eén van die manieren is om onze parkeerplaatsen van duurzaam energie te voorzien.

Verbeter imago bedrijf

Met een zonnecarport kunt u uw bedrijf een positief imago geven. Als steeds meer bedrijven meedenken aan oplossingen voor een gezondere wereld, dan volgen andere bedrijven ook in deze voetstappen. In zoverre dat degene die hier niet aan meedoen worden gezien als niet-milieubewust.

Voordelen zonnecarport op parkeerplaats

Eén van de vele voordelen die een zonnecarport kan hebben voor uw parkeerplaats, is dat deze zonnecarport ook uw auto beschermt tegen extreme weersomstandigheden, zoals hoge temperaturen en hagelbuien in de winter. Ook creëert u zo een lokale energiebron die u met uw naasten kunt delen. En niet te vergeten, het levert u gegarandeerd inkomsten op. Zonnecarports hebben dus een absoluut handige dubbele functie!

Voordelen van een zonnecarport

Zonnecarports komen met diverse voordelen. Wees één van deze personen die hier gebruik van mag maken en u geniet onder andere van:

  • Een positief imago voor u of uw bedrijf
  • Slim laden van elektrische voertuigen
  • Uw voertuigen staan koel en veilig
  • Gegarandeerde inkomsten of kortingen
  • Milieubewust bezig zijn triggert ook anderen

Meer weten over slimme energiebronnen?

Veel mensen vergeten dat het hebben van een zonnecarport ook een optie is. Ook voor bedrijven is het aanschaffen van een zonnecarport een goede investering. Wilt u graag meer weten over een slimme energiebron maken van uw parkeerplaats? Lees hier meer of vul dit contactformulier in. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug.