Opvallen met lichtreclame

Het goed laten opvallen van uw bedrijf is belangrijk om aan voorbijgangers te laten zien wie u bent. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te doen, een van deze mogelijkheden is het laten plaatsen van mooie en opvallende lichtreclame. Lichtreclame komt met diverse voordelen waar u van kunt profiteren. In dit blog gaan we dieper in op de kracht van lichtreclame op de gevel van uw pand.

24/7 zichtbaarheid

Wanneer u als bedrijf nog geen gebruik maakt van gevelreclame of lichtreclame, dan bent u moeilijk herkenbaar voor voorbijgangers. Met gevelreclame bent u gedurende dag goed herkenbaar. Wilt u liever 24/7 zichtbaar zijn? Kies dan voor lichtreclame. Met lichtreclame bent u ook goed zichtbaar gedurende donkere uren van de dag. Dat betekent 24/7 zichtbaar zijn voor uw potentiƫle klanten, wie wilt dat nou niet?

Lichtreclame voor binnen en buiten

Met lichtreclame kunt u alle kanten op. U kunt namelijk kiezen uit talloze mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit diverse kleuren, vormen en formaten. Wilt u graag een tekst of liever uw logo als lichtreclame hebben? Het kan allemaal! Naast dat u lichtreclame buiten gebruikt, kunt u het ook binnen hangen. Lichtreclame staat erg leuk om bijvoorbeeld een kantine of kantoor op een leuke manier te decoreren in de stijl van uw kantoor. Zo maakt u ook binnenin uw pand extra reclame.

Meer weten over lichtreclame

Wilt u graag meer weten over lichtreclame voor uw bedrijfspand? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op door dit contactformulier in te vullen. We helpen u graag en geven u daarnaast ook professioneel advies over gevelreclame en meer!