Gietvloer nieuwbouw

Je straalt helemaal wanneer jij jouw nieuwbouwwoning voor het eerst ziet, maar dan komen de zorgen. Welke vloer moet erin, hoe gaan we de muren een kleurtje geven, welke meubels missen we nog? Geen zorgen, wij helpen je graag met de vloeren. Wil je een vloer dat duurzaam en hygiënisch is? Dan is een gietvloer voor nieuwbouw niet weg te denken! In dit blog vertellen wij jou meer over de voordelen van gietvloeren.

Gietvloer als ideale vloer in huis

Hoe fijn is het om jouw nieuwbouwwoning helemaal naar eigen smaak in te richten. Wij raden jou wel aan om van te voren alvast goed te bedenken wat je allemaal wilt hebben en bereiken in huis. De vloer vormt de basis van de woning en bepaalt daarnaast ook de verdere inrichting van jouw huis. Dankzij het naadloze karakter passen gietvloeren bij zeer veel stijlen. Een gietvloer geeft een woning al snel een strakke en moderne look. Deze kenmerken passen natuurlijk ook mooi bij een nieuwbouwwoning.

De voordelen van gietvloeren

Naast dat een gietvloer een fijn karakter heeft, heeft het natuurlijk ook nog veel andere voordelen. Wij hebben deze voordelen voor jou op een rij gezet:

  • Gietvloeren zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren
  • Gietvloeren zijn slipvast en slijtvast
  • Gietvloeren zijn zowel voor binnen als voor buiten
  • Gietvloeren zijn makkelijk in onderhoud
  • De plaatsing verloopt snel en soepel
  • Gietvloeren kunnen over een bestaande ondergrond gegoten worden

Gietvloer nieuwbouw

Meer weten over gietvloer voor nieuwbouw woningen?

Zodra jij ongeveer weet hoe jouw nieuwbouwhuis eruit moet komen te zien, dan is het tijd om een vloer expert in te huren. De gietvloer is in verschillende soorten verkrijgbaar. Voor hulp raden wij jou aan om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen of ons te contacteren via ons contactformulier. Een gietvloer maakt jouw nieuwbouw woning helemaal af!