Meubel speciaal op maat

Iedereen kent het wel, je hebt een bepaalde meubel op het oog, alleen het meubel past net niet op de plek waar je hem zou willen hebben. Of ze hebben hem net niet in de kleur die jij voor ogen had. In dit geval is het aan te raden om te kijken of de meubel speciaal voor jou op maat gemaakt kan worden. Hierdoor heb jij het voor het zeggen. Bevallen je bepaalde vormen niet? Ook dan kun je vragen of de meubel op jouw manier gemaakt kan worden. In dit blog vertellen we je op welke manieren interieurbouw allemaal ingezet kan worden.

Wat is interieurbouw precies

Onder interieurbouw valt alles dat te maken heeft met de inrichting van jouw bedrijfspand. Dit kan van alles zijn, van kastenwanden, keukens en eetgelegenheden tot werkplekken of zelfs de kleinste menukaarten. Het is belangrijk om een bedrijfspand goed in te richten. De inrichting heeft veel invloed op de workflow die jouw werknemers hebben. Hebben ze goede stoelen om in te zitten en is er een koffiemachine aanwezig? Of wat dacht je van een netjes afgewerkte kantoorruimte? Dit heeft allemaal invloed op hoe goed jouw personeel aan de slag kan.

Zet interieurbouw optimaal in

Het is goed om te weten waar interieurbouw allemaal voor ingezet kan worden. Zo kun jij kijken wat jouw bedrijfspand allemaal nodig heeft om optimaal te kunnen werken. Een vergaderzaal is bijvoorbeeld ook ideaal om te hebben om de projecten in goede banen te leiden. Hieronder bespreken wij waar je allemaal aan kan denken bij interieurbouw.

Interieurbouw voor balies

Bij interieurbouw kun je onder andere denken aan ballie interieur, waarbij je een goede indruk maakt op binnenkomende klanten. Met een design balie laat je in één klap zien waar jouw bedrijf voor staat: modern, simpel, betrouwbaar, gezelligheid en noem maar op! Naast een balie kun je ook denken aan horeca barren. Deze barren zijn belangrijk om jouw gasten op hun gemak te laten voelen. Ze kunnen helemaal naar wens worden gemaakt, let er wel op dat het uiterlijk van de horeca barren overeenkomen met de rest van de inrichting.

Keuken en werkplek op maat

Niet alleen balies vallen onder interieurbouw, denk ook aan bedrijfskeukens of keukens voor bij jou thuis. Wil je bijvoorbeeld iets bijzonders zoals bijvoorbeeld een keuken met geïntegreerde tafel? Ook dat kan ontworpen worden. Over tafels gesproken, wat dacht je van een prachtige werkplek die je op je eigen unieke manier kan inrichten? Kies een mooi bureau waar je heerlijk op kunt werken. Er is brede materiaalkeuze mogelijk. Ook hoort daarbij een kastenwand op maat. Ook dit kan in verschillende materialen uitgewerkt worden, dat is pas ideaal!

Meer weten over interieurbouw naar eigen wens?

Je kunt het nog zo gek bedenken en het is mogelijk om hier een prachtig interieurwerk van te maken. Wil je graag meer weten over wat mogelijk is met interieurbouw naar eigen wens? Zet dan vandaag nog jouw vragen in dit contactformulier, wij helpen je graag verder.