Tijd voor een nieuwe bedrijfsvloer

Heb je al een tijd dezelfde vloer in jouw bedrijfspand liggen en ben je hierop uitgekeken of begin je nu duidelijk slijtage te zien? Dan wordt het tijd om de vloer te vervangen met een nieuwe bedrijfsvloer. Er zijn diverse soorten vloeren voor jouw bedrijf te vinden. In dit blog gaan we dieper in op waar je allemaal op moeten letten bij het aanschaffen van een nieuwe bedrijfsvloer.

Diverse soorten vloeren voor bedrijf

Er zijn verschillende vloeren die kunnen dienen als bedrijfsvloer. Enkele voorbeelden hiervan zijn laminaatvloeren, parketvloeren, pvc-vloeren en vinyl vloeren. Welke vloer het beste is voor jouw bedrijf is afhankelijk van jouw wensen. Zorg er wel altijd voor dat je een vloer kiest van hoge kwaliteit. De vloer wordt dagelijks veel gebruikt en mag dus niet gevoelig zijn voor krassen.

Kies voor een all-in concept

Kies naast een geschikte vloer ook voor een professioneel bedrijf dat de vloer voor jou gaat leggen. Kies voor een bedrijf met een all-in concept. Dit houdt in dat zij voor jou:

  • Uw gekozen vloer plaatsen
  • Een bijpassende ondervloer plaatsen
  • Bijpassende plakplinten plaatsen
  • Bezorgen op de locatie
  • Uitstekende legservice hebben

De laminaatvloer

Wij lichten graag de laminaatvloer voor jou uit. Dit is een veel gelegde vloer bij bedrijven. Dit komt dankzij de tijdloze karakter van laminaat. Bovendien heeft dit type vloer maar weinig onderhoud nodig. Laminaat kenmerkt zich door zijn comfortabele en warme uitstraling en daarnaast is het ook waterbestendig. Dit is dus een ideale vloer voor een ruimte waar veel mensen aan het werk zijn.

Meer weten over bedrijfsvloeren?

Natuurlijk zijn vloeren zoals de parketvloer, de pvc-vloer en de vinylvloer ook uitstekende keuzes. Fris jouw kantoorpand op met een nieuw bedrijfsvloer. Wil je graag meer informatie over welke type vloer het beste bij jouw bedrijf past? Zet jouw vragen dan in dit contactformulier en wij beantwoorden je zo snel mogelijk.