Stijlvol wonen

Ben jij je oude interieur helemaal zat, en is het tijd voor een nieuwe interieurinrichting? Voor tips over stijlvol wonen ben je bij More Motion zeker aan het juiste adres. Hier op de site lees je interessante blogs en artikelen met handige tips en tricks voor het stijlvol inrichten van je woning. Van vloeren tot accessoires, van kleuren tot materialen, je leest er alles over hier op de site van More Motion!

De laatste trends in interieurinrichting

Hou jij ervan om de laatste trends te volgen, bijvoorbeeld op het gebied van mode en gadgets? Waarom zou je dat dan niet ook doen in je woning? Vaak is daarvoor een complete verbouwing helemaal niet nodig. Met een paar kleine aanpassingen aan je accessoires, tover je de interieurinrichting al helemaal om tot een trendy geheel. Zo is de zogenaamde ‘urban jungle’ op het moment een ware trend. Kenmerkend van deze interieurinrichting zijn de vele planten die overal in huis te vinden zijn. Maar ook op het gebied van andere interieurtrends zoals de industriële en landelijke stijl, lees je bij More Motion meer!

Handige tips en tricks

Zoals gezegd hoef je voor het veranderen van je interieurinrichting echt geen hele verbouwing uit te voeren. Wij geven je handige tips voor het aanpassen van je woning met bijvoorbeeld accessoires of het meubilair. Ook plaatsen we handige DIY tips. Is je woning dan toch toe aan een verbouwing? Of ga je verhuizen naar een compleet nieuwe woning? Ook dan moet je bij More Motion zijn. Wij geven namelijk ook advies over grote werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de laatste trends op het gebied van vloeren, of waar je op moet letten bij een badkamerrenovatie.

Woningen en bedrijfspanden

Bij More Motion vind je echter niet alleen interieurtips voor je woning. We inspireren je ook wanneer je een kantoor, of ander soort bedrijfspand in moet richten! Op kantoor wil je natuurlijk een prettige werkomgeving creëren. Als je regelmatig klanten over de vloer krijgt, is het belangrijk dat je bedrijfspand een goede uitstraling heeft, en de identiteit van je bedrijf weergeeft. Daarom inspireren wij je ook voor de interieurinrichting van je kantoor of bedrijfspand.

De blogs van More Motion

More Motion is een platform voor interessante, inspirerende en leerzame blogs over een groot aantal verschillende onderwerpen. We werken regelmatig samen met gastbloggers, die gespecialiseerd zijn in een bepaald gebied. Heb jij veel verstand van een bepaald onderwerp, en heb je affiniteit met taal? Dan kun je gastblogger worden bij More Motion! Neem hiervoor contact met ons op.

Neem contact op

Heb je vragen of opmerkingen over een bepaald artikel? Wil je gastblogger worden bij More Motion? Of wil je advies ontvangen over de interieurinrichting van jouw woning? Neem dan contact op met More Motion! Laat een bericht achter via het contactformulier hier op de site, of stuur een mail naar [email protected]. Wij adviseren je graag over je interieurinrichting.