More Motion geeft woonadvies

Ben jij weer eens toe aan verandering in je woning? Of ga je binnenkort verhuizen en moet je daarom nieuwe meubels uitzoeken? Je kunt rekenen op More Motion. Wij geven je tips over het vinden van meubilair dat echt bij je past. Ook vertellen we waar je op moet letten als je nieuw meubilair gaat kopen, en andere adviezen voor je interieur. Wij plaatsen regelmatig interessante artikelen!

Naar welk meubilair ben jij op zoek?

Je hebt natuurlijk een idee naar welk meubilair je op zoek bent. Je hebt bijvoorbeeld een nieuwe bank nodig, je tafel is aan vernieuwing toe, of je bent op zoek naar een complete inrichting voor je nieuwe huis. Maar dan komen de details. Welk materiaal moet je kiezen? Welke kleur past bij je inrichting? En welke stijl heeft je voorkeur? Op MoreMotion.nl lees je blogs die deze vragen beantwoorden. Wij geven je tips waar je op moet letten bij het kopen van je meubilair!

De interieurstijl die bij jou past

Natuurlijk wil je ook wel een beetje de laatste trends volgen met je meubilair. Tegenwoordig zijn dat vooral de landelijke inrichting, de industriële stijl en de zogenaamde ‘urban jungle’. In een landelijke inrichting staan traditionele, robuuste meubelstukken centraal. Meubilair in verschillende grijstinten staat centraal bij deze inrichting. De industriële inrichting laat zich inspireren door fabrieken, met accessoires van staal en ijzer. Qua kleur wordt er voor het meubilair vooral gekozen voor bruin. Ben je op zoek naar een nieuwe bank? Kies dan voor leer. De naam ‘urban jungle’ zegt eigenlijk al waar deze stijl bekend om staat: heel veel planten. Kies bij het meubilair voor natuurlijke materialen zoals hout, en het past perfect bij de rest van je woning, jouw eigen urban jungle. Voor meer tips over de laatste woontrends, houdt je de blog van More Motion in de gaten!

Ook voor kantoormeubilair

Is het geen woning die je in moet richten, maar een kantoor? Ook dan heeft More Motion handige tips. Bij meubilair voor op kantoor is het belangrijk dat je een prettige werkomgeving voor je werknemers of collega’s creëert. Kies voor comfortabele bureaustoelen, en bureaus waar goed aan gewerkt kan worden. Bovendien moet het meubilair er netjes uitzien, vooral wanneer je regelmatig klanten over de vloer hebt. Het kantoor is immers het visitekaartje van je bedrijf. Ook voor tips over het inrichten van een kantoor houdt je More Motion in de gaten!

Interessante artikelen van More Motion

Op de site van More Motion vind je dus regelmatig interessante blogs. Overigens niet alleen over meubilair, maar ook over andere onderwerpen lees je op MoreMotion.nl het laatste nieuws. We werken samen met een groot netwerk aan gastbloggers, die artikelen plaatsen over de dingen waar zij verstand van hebben. Wil jij ook je kennis delen over de onderwerpen waar jij veel van weet? Wordt dan gastblogger bij ons!

Gastblogger worden

Wil je gastblogger worden bij More Motion? Of heb je vragen of opmerkingen over een artikel dat we geplaatst hebben? Neem dan contact op! Laat een bericht achter via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]. More Motion helpt je met het vinden van meubilair dat bij je past!