Uw schooluitje in Den Haag met de taxi

Heeft u binnenkort een schoolreisje op de planning staan? Het organiseren van het leerlingenvervoer kan een hele opgave zijn. Kies daarom voor een taxibedrijf dat uw leerlingen veilig en snel naar de plek van bestemming vervoert. Let op dat u een taxibedrijf kiest waarvan de chauffeurs weten hoe ze met leerlingen om moeten gaan. Wanneer u een taxibedrijf kiest die is aangesloten bij het TTO (Toegestane Taxi Organisatie) bent u verzekert van veilig en kwalitatief vervoer.

De leukste schoolreisjes in Den Haag

Wanneer u het vervoer goed heeft geregeld kunt u een bestemming voor het schoolreisje gaan uitkiezen. Wij zetten enkele leuke tips voor u op een rijtje:

  • Drievliet.
    Dit is een leuke optie voor de jongere leerlingen. Lekker spelen en na afloop een ijsje of een frietje.
  • Het Omniversum.
    In het Omniversum maken uw leerlingen kennis met de natuur. Samen met een boswachter gaan ze op tuinsafari en ze bekijken een mooie natuurfilm in de bolvormige bioscoop. Leuk en leerzaam!
  • COMM.
    Het museum voor communicatie heeft museumlessen voor leerlingen van alle leeftijden. Extra leuk voor leerlingen die al bezig zijn met social media!
  • Corpus.
    Een reisje naar Corpus sluit heel mooi aan bij de biologieles op school. De leerlingen leren hier spelenderwijs over het lichaam van de mens. Zij gaan een menselijk lichaam in via de knie en komen weer naar buiten via de hersenen. Onderweg doen ze leuke testjes en stoere games.

Veilig weer thuis met de taxi

Als de leerlingen na een hele dag spelen en leren weer klaar zijn om naar huis te gaan is het heerlijk als de taxi al voor ze klaar staat. Vol lof zullen ze aan hun ouders vertellen over hun fantastische schoolreisje.