Hoog rendement met weinig geld

U heeft de beslissing genomen om uw geld te investeren. Dat is een slimme beslissing. Maar dan is het nog maar de vraag waar u precies in wilt investeren. Zo kunt u geld investeren in vastgoed, maar zijn er ook andere opties. Wij gingen op zoek naar slimme oplossingen voor hoe u met relatief weinig geld toch kunt profiteren van een hoog rendement en weinig risico loopt.

1. Beleggen in aandelen

U kunt beginnen met het beleggen in aandelen. Wanneer u dat via een broker doet, houdt u zelf altijd de touwtjes in handen. Er zijn verschillende online brokers in Nederland waarbij u een beleggingsrekening kunt openen. Populaire opties zijn Binck, eToro en DEGIRO. Door het aantal aanvragen is er bij die laatste overigens wel een wachtlijst ontstaan. Dat is niet gek, want het platform is bekroond met verschillende awards en hanteert zeer lage tarieven.

2. Investeren in vastgoed

Met uw geld kunt u ook investeren in vastgoed. Nu horen we u denken, dit ging toch over opties om met weinig geld te investeren? Waarom staat vastgoed dan tussen het lijstje? Door crowdfunding wordt het mogelijk gemaakt om ook met een relatief laag bedrag in vastgoed te investeren. Dat kan al vanaf een bedrag van €500. Met meerdere investeerders wordt dan een specifiek project gerealiseerd. Iedereen ontvangt een deel van de winst, gebaseerd op het bedrag dat er ingelegd is.

3. Investeren in een startup

Ten slotte kunt u er ook voor kiezen om uw geld te investeren in een startup. Door deze manier van investeren kunt u niet alleen een leuk bedrag verdienen, maar u kunt ook een startende ondernemer helpen met het waarmaken van een droom. Bent u een mooi project tegengekomen waar u vertrouwen in heeft? Dan is het slim om hierin uw geld te investeren. Dit kan overigens ook via crowdfunding.

Wilt u ook beginnen met investeren? Vul het contactformulier hier op de site in, en wij brengen u in contact met de juiste specialisten.