Zonnepanelen op een loods plaatsen

Wilt u uw loods duurzamer maken, besparen op de energiekosten en laten zien dat maatschappelijk verantwoord ondernemen voor uw bedrijf belangrijk is? Laat dan zonnepanelen op uw loods plaatsen! Ook wanneer u een nieuwe loods laat bouwen is dit verstandig. In dit blog vertellen we meer over het installeren van zonnepanelen op een loods.

Is uw dak geschikt?

Loodsen zijn een prima plek om zonnepanelen te installeren. Dat komt namelijk omdat het dak van een bedrijfshal vaak veel ruimte biedt, en het bovendien in veel gevallen gunstig gelegen is op een industrieterrein. Er zijn in de meeste gevallen weinig obstakels die de zon blokkeren. In bijna alle gevallen kan een zonnepaneel zonder problemen op een dak bevestigd worden. Voor elk type dak zijn er wel zonnepanelen te krijgen, ongeacht of het gaat om een schuin of een plat dak.

Profiteer van financiële voordelen

Wanneer u als ondernemer zonnepanelen op uw loods wilt laten installeren, kunt u ook profiteren van interessante financiële voordelen. Daarmee bedoelen we niet alleen de energiekosten die u gaat besparen door gebruik te maken van uw eigen opgewekte stroom. U komt wellicht namelijk ook nog in aanmerking voor interessante subsidies. Ook kunt u de investering afschrijven over een bepaalde termijn.

Nieuwe loods laten bouwen

Wilt u een nieuwe loods laten bouwen? Geef bij de specialist aan dat u interesse heeft in het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Daar kan bij het ontwerp en de bouw dan rekening mee gehouden worden. Wilt u meer weten over het installeren van zonnepanelen op een loods, of het bouwen van een nieuwe loods, of heeft u hulp nodig met het vinden van een betrouwbare specialist die hiermee aan de slag gaat? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.