Redenen om te kiezen voor lamelparket

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Dan heb je vast al wel gemerkt dat het aanbod enorm is. Je hebt pvc vloeren, houten vloeren, plavuizen, laminaat en nog veel meer. Een populaire vloer die in steeds meer woningen te vinden is, is een lamelparketvloer. Lamelparket is een zeer stabiele vloer door de meerlaagse opbouw en heeft prettige akoestische eigenschappen. Maar er zijn nog meer redenen om lamelparket in huis te nemen. Ben je benieuwd wat deze zijn? Lees dan snel verder.

Lang genieten

Vloeren van lamelparket zijn opgebouwd uit meerdere houtlagen die kruislings met elkaar verlijmd zijn. Dit zorgt ervoor dat het hout minder werk en de naden niet open trekken. Hierdoor blijft de vloer dus erg lang mooi. En dat is natuurlijk wat je wilt, zo lang mogelijk van jouw nieuwe vloer genieten.

Karakter van een houten vloer

Hout leeft, dat wordt vaak gezegd. Daarom kiezen veel mensen voor een houten vloer in huis. Het zorgt namelijk voor een mooie uitstraling. En wat ook mooi meegenomen is, is dat een houten vloer door de jaren heen extra karakter krijgt. Vloerspecialisten zeggen namelijk dat een houten vloer pas echt gaat leven als er gebruikssporen op ontstaan zijn. De vloer wordt dan nóg mooier. Dit geldt ook voor lamelparket.

De vele mogelijkheden van lamelparket

Wat voor soort vloer je ook in huis neemt, het belangrijkste is natuurlijk dat je de vloer direct mooi vindt. Omdat lamelparket in veel verschillende houtsoorten, kleuren en afwerkingen te verkrijgen is, zit er altijd wel een vloer tussen die past bij jouw wensen en interieur. En er is nog meer mogelijk met een vloer van lamelparket. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor kleurverschillen in de vloer om een natuurlijke, landelijke uitstraling te creëren of juist voor een hele rustige, moderne uitstraling door delen van de vloer te sorteren. De mogelijkheden zijn dus enorm. Neem eens een kijkje in de winkel om het grote aanbod lamelparket met eigen ogen te bewonderen.

Heb je nog vragen? Stel ze dan via het contactformulier.