Een tastbare herinnering

Wanneer een dierbaar persoon overlijd, is het heel begrijpelijk dat u graag een tastbare herinnering van hem of haar wilt houden. Dit is mogelijk door herinneringssieraden te bestellen. In dit blog vertellen wij u meer over deze herinneringssieraden.

Wat is een herinneringssieraad?

Om uw overleden dierbare dicht bij u te houden is het herinneringssieraad in het leven geroepen. Er zijn verschillende soorten en vormen herinneringssieraden te bestellen. Afhankelijk van uw wensen kiest u het sieraad dat het beste bij u past. Een van deze voorbeelden is het assieraad. In dit sieraad zit een klein beetje as van de overledene, zo draagt u hem of haar altijd dicht bij u.

De as sieraad op maat

Bij veel assieraden kunt u zelf het as in het sieraad doen. Ook is het mogelijk om dit aan een edelsmid, glasblazer of juwelier over te laten. Heeft u liever een assieraad waarbij het as niet opvalt? Ook dat kunt u laten maken, zo ziet niemand dat u een assieraad bij u draagt.

Verschillende soorten herinneringssieraden

Het herinneringssieraad wordt steeds meer en meer door mensen gekozen waarbij een dierbare overleden is. Daarom komen er steeds meer diverse soorten herinneringssieraden op de markt. Denk hierbij aan een as gevulde hanger, deze kunt u aan uw ketting hangen. Ook zijn er ringen en armbanden op de markt te vinden. Op deze sieraden kunt u een vingerafdruk van uw dierbare laten plaatsen.

Materiaal van uw herinneringssieraad

De sieraden zijn in verschillende materialen te verkrijgen. De meeste herinneringssieraden worden van zilver gemaakt, maar denk ook aan goud, staal en glas. Afhankelijk van de plek waar u uw herinneringssieraad besteld of laat maken kunt u uw wensen aangeven.

Meer weten over herinneringssieraden?

Wilt u graag meer weten over welke soorten herinneringssieraden er zijn en hoe dit in zijn werk gaat? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bedenk van tevoren goed wat het beste bij u past. Dit sieraad gaat levenslang met u mee.