Definitief ontharen via IPL

Wordt je gek van steeds terugkerende haartjes en zoek je naar een methode om deze haartjes voorgoed te laten verwijderen? Dan raden wij IPL aan! IPL is een definitieve ontharing methode. Dit scheelt je in de ochtenden veel tijd met het scheren en daarnaast weet je dat je er elke dag stralend uitziet! In dit blog vertellen wij jou meer over de voor- en nadelen van IPL. Lees dit blog nu snel verder!

Hoe werkt IPL

Wie mooi moet zijn moet een klein beetje pijn lijden. Een IPL-behandeling is namelijk niet geheel pijnloos. Hoe dit zit? Wij brengen verkoelende gel aan op de plekken waar jij onthaard wilt worden. Vervolgens volgt de IPL-behandeling zelf. Dit wordt gedaan middels een glasprisma, hier worden lichtflitsen doorheen geschenen die uit de IPL-lamp komen. Deze lichtflitsen voelen aan alsof iemand met een elastiekje tegen je huid aanschiet. Tijdens deze behandeling wordt via het licht het pigment in jouw haarzakjes omgezet in warmte. Dit beschadigd en vernietigd de haarzakjes.

Voor- en nadelen van de behandeling

Eenmaal deze behandeling gedaan? Dan wordt het lastiger voor jouw haartjes om opnieuw te gaan groeien. Zo ben jij deels van de ongewenste haartjes af, heerlijk toch! Let er wel op dat je meerdere behandelingen moet ondergaan om van alle haartjes af te komen. Daarnaast kunnen we ook nooit 100% haarvrij resultaat garanderen. Wel moet je weten dat je voor een groot deel wel van deze haartjes af bent, dat is al een super resultaat!

Een veilige methode

Dankzij deze redelijk pijnloze methode en de redelijk goede resultaten die hiermee te behalen zijn, bieden steeds meer salons en klinieken deze methode aan. Het voordeel van deze methode is dat het veilig is. Jouw huid wordt niet blootgesteld aan gevaarlijke straling of stoffen.

IPL ook voor andere redenen inzetbaar

Wist je dat IPL niet alleen wordt ingezet om haartjes te verwijderen? Het is ook een methode dat wordt ingezet voor andere problemen met betrekking tot het uiterlijk. Wanneer je last hebt van acne, pigmentvlekken of couperose, wordt ook IPL gebruikt.

Meer weten over voor- en nadelen IPL?

Wil jij graag meer te weten komen over de IPL behandeling of ben je benieuwd naar andere voor- of nadelen? Wij vertellen het je graag! Door dit contactformulier in te vullen kunnen wij jou verder informeren. Laat ons weten wat je van de behandeling vindt. Lijkt het jou een super idee? Ga dan naar Fine LaserClinic voor een goede IPL-behandeling.